Seizoen 2024-2025

Karate Vlaanderen nieuws

Nieuws en foto's van vorige seizoenen

Het gebruik van foto's van Karateclub Brugge is enkel toegestaan mits schriftelijke toestemming van de club. Voor meer info, contacteer info@karateclubbrugge.be.

13-10-2024 - Groepsfoto

Het nieuwe seizoen komt intussen op kruissnelheid. De groepen zijn definitief gevormd en iedereen heeft zijn weg gevonden. De gelegenheid om even een groepsfoto te maken...

14-09-2024 - Stage met Pascal Lecourt

Zaterdag 14 september waren Tom en Dirk present voor de stage met Pascal Lecourt (7de dan) in Bassily, met training van 13.00 - 18.00 u met slechts een half uurtje pauze. Na de opwarmen kregen we Jin No Kata voorgeschoteld, en alternatieve versie van Pascal van Ten No Kata. Vervolgens was er een kihon combinatie met partner. Tenslotte werd de kata Bassai Sho bestudeerd, met voor de hogere gordels ook de ura en go vorm. Ook waren er nog enkele toepassingen op passages uit de kata.

Nog wat fotootjes van de training op 1 september

Dinsdag 3 september - eerste avondtraining

Een mooie opkomst voor de eerste avondtraining (+14 jaar) van het seizoen onder leiding van Tom Sensei. Meerdere kandidaten hadden zich ingeschreven, maar daarvan waren er vandaag maar twee opgedaagd: welkom Margaux en Sander.

Zondag 1 september - start van het nieuwe seizoen

We zijn gestart! De eerste training van het nieuwe seizoen is een feit, en we mochten opnieuw heel wat nieuwelingen ontvangen die voor het eerst of opnieuw kennismaken met karate. Niet de overweldigende opkomst van vorig jaar, wat toen echt uitzonderlijk was. En we zien ook dat er toch een heel aantal trouwe leden nog niet op post waren.

Vrije trainingen in augustus

De laatste twee weken van augustus zijn er traditioneel vrije trainingen op dinsdag- en donderdagavond in onze zaal. Het aantal deelnemers kan een beetje variëren en ieder kan een eigen programma afwerken of aansluiten bij anderen om bv. de kata's nog 'ns te herhalen voor het echt zo ver is...